
Vores fjerkræfarm Label Rouge
fjerkræ på bedrift
i Alsace
Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Alsace!
Webkameraet er midlertidigt utilgængeligt
I mellemtiden kan du se, hvad vores Label Rouge-opdrætter laver!
Præsentation af opdrætteren
Jérôme har i dag 6 hønsehuse på 400 m², hvor han opdrætter Label Rouge frilandskyllinger. Oprindeligt blev gården startet i 1987 af hans forældre. I 2002 overtog han den, videreudviklede den og fortsætter i dag deres arbejde. Han sikrer sit fjerkræ gode betingelser og producerer kød af fremragende kvalitet.


Label Rouge er for mig et symbol på stolthed: jeg er stolt af vores arbejde og af at kunne tilbyde Label Rouge produkter! Kunderne kan være sikre på at få fjerkræ af højeste kvalitet på deres tallerken. Denne garanti kan vi give på grundlag af et godt opdræt, respekt for dyrevelfærd og engagerede opdrættere, som følger produktionskravene til punkt og prikke for at opnå et uovertruffent kvalitetsniveau.