Vores Label Rouge
kyllingefarm
i Sarthe

Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Sarthe!

Webkameraet er midlertidigt utilgængeligt

I mellemtiden kan du se, hvad vores Label Rouge-opdrætter laver!

Præsentation af opdrætteren

Caroles familie har været opdrættere gennem flere generationer og kan deres arbejde til fingerspidserne! Carole er den tredje generation på familiens gård . Hun disponerer over 100 hektarer , som hun driver sammen med en ansat. Hendes familie har altid hovedsageligt beskæftiget sig med produktion af Label Rouge frilands-kødkyllinger. En produktions-og livsstil, som hun nu praktiserer på 15. år med en staldbygning på 400 m² og 2 hektarer træbeplantede parker. En lille anekdote: Stedet, hvor kameraerne er anbragt, tilhørte før i tiden et opdrætterpar, som hed hr. og fru Poulet, hvilket betyder kylling på fransk.

At producere kvalitet i ekstraordinære omgivelser er et rigt liv. Vi arbejder med et produkt af høj kvalitet, med en uovertruffen smag og produceret under gode forhold med afsæt i sund fornuft. Det vigtigste for os er at være stolte af produktet og resultatet. Label Rouge giver os mulighed for at genetablere fjerkræenes naturlige omgivelser og garantere dyrene et stort område i det fri, hvor de trives. Hvis kunderne vil spise noget godt, tager de ikke fejl ved at vælge Label Rouge fjerkræ.

CAROLE, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSKYLLINGER (72)

Oplev andre opdrættere

  • PASCAL, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSKYLLINGER (24)

    Se opdræt
  • CEDRIC, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSKYLLINGER (14)

    Se opdræt
  • SEBASTIEN, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FJERKRÆ (47)

    Se opdræt

Se mere