
Vores Label Rouge
kyllingefarm
i Loire Atlantique
Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Loire-Atlantique !
Webkameraet er midlertidigt utilgængeligt
I mellemtiden kan du se, hvad vores Label Rouge-opdrætter laver!
Præsentation af opdrætteren
Gérard har været opdrætter i 11 år, og han og hans assistent har 2 hønsehuse med fritgående Label Rouge fjerkræ. De dyrker også 40 hektarer kornmarker; heraf dyrkes der majs på 35 hektarer. De er passionerede opdrættere, der har haft Label Rouge fjerkræ på friland siden 2018, og det er derfor en hjertesag for dem at kunne tilbyde kvalitetskød til forbrugerne.


Når jeg tænker på Label Rouge, tænker jeg med det samme på fremragende kvalitet. Det er synonymt med dyrevelfærd, med fjerkræ, som er opdrættet i det fri, og med bedre kød. Produktionskravene, som vi overholder, er intet andet end logik og sund fornuft