Vores Label Rouge
kyllingefarm
i Pyrénées-Atlantique

Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Pyrénées-Atlantiques

Oplev avlen live, fra solopgang til solnedgang!

Auch Geflügel braucht eine Ruhepause: Außerhalb dieser Zeiten wird Ihnen eine Wiederholung angeboten.

Præsentation af opdrætteren

I Baskerlandet, 20 km fra Bayonne, opdrætter Dominique Sabarot malkekvægsfår og i mere end et år Label Rouge fritgående høns.
Hans gård er på 64 hektar, heraf 45 hektar græsmarker med træer.
For ham er Label Rouge en garanti for kvalitet og en reel anerkendelse af opdrætterens arbejde. Ifølge ham er denne metode meget respektfuld for dyrevelfærden og garanterer produktets sporbarhed.

.

Label Rouge-kyllinger fra frilandsopdræt får hele deres aroma, styrke, smag og konsistens takket være den frilandsopdrættende opdræt: dyret er mere muskuløst og kødet fastere.

Dominique, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSFJERKRÆ (64)

Opdag andre opdrættere

  • CEDRIC, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSKYLLINGER (14)

    Se opdræt
  • JEAN-DAVID, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSFJERKRÆ (26)

    Se opdræt
  • DAMIEN, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FJERKRÆ (35)

    Se opdræt

Se mere