Vores Label Rouge
kyllingefarm
i Mayenne

Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Mayenne!

Oplev avlen live, fra solopgang til solnedgang!

Dit fjerkræ har også brug for hvile: Uden for disse perioder vil du blive tilbudt en gentagelse af forestillingen.

Præsentation af opdrætteren

Fabien er en passioneret opdrætter, som har slået sig ned alene med hjælp fra en fuldtidsansat. Hans opdræt består af Label Rouge frilandskyllinger, æglæggende høns og 4 hønsehuse til andet fjerkræ. Fabien, som har boet på stedet siden 2005 og i starten havde malkekøer, har altid haft lyst til at arbejde med fjerkræ.  Siden 2018 har han derfor haft 130 hektarer jord, hvor han opdrætter sine fjerkræ og dyrker foder til dem.  En lille anekdote: Hans gård har været centrum for optagelse af filmen ”Au nom de la terre” af Guillaume Canet, en berigende oplevelse for ham!”

JJeg er går 100% ind for Label Rouge! Kunderne er sikre på at købe kvalitetsfjerkræ, samtidig med at opdrætterne belønnes retfærdigt under hensyntagen til dyrevelfærden. Forbrugeren bliver dermed aktør inden for sektoren. Produktionskravene til Label Rouge er ganske enkelt lig med sund fornuft. De gode forhold for såvel dyr som opdrættere er de to ting, som gør mig stolt af mit opdræt.

FABIEN, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSFJERKRÆ (53)

Oplev andre opdrættere

  • JEAN-DAVID, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSFJERKRÆ (26)

    Se opdræt
  • SEBASTIEN, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FJERKRÆ (47)

    Se opdræt
  • BERNARD, LABEL ROUGE KYLLINGEFARMER (40)

    Se opdræt

Se mere