Vores Label Rouge
kyllingefarm
i Périgord

Er du klar til at se et eksempel på, hvordan vi opdrætter vores fjerkræ?
Velkommen til Périgord!

Webkameraet er midlertidigt utilgængeligt

I mellemtiden kan du se, hvad vores Label Rouge-opdrætter laver!

Præsentation af opdrætteren

Pascal er stærkt engageret i sit erhverv og er opdrætter af Label Rouge frilandskyllinger! Han administrerer 8 bygninger i Landes i det sydvestlige Frankrig, hvor han ligeledes opdrætter økologisk kvæg på 50 hektarer. Imidlertid er det opdrættet af Label Rouge fjerkræ, som han holder mest af, og som gør ham stolt.

Vi hører mere og mere tale om, hvor vigtigt det er at producere lokalt, og i argumenterne herfor genfinder vi Label Rouge’s grundlæggende kvaliteter. Et produkt med kort transporttid, som handles lokalt, som opdrættes med brug af lokale råvarer, og som produceres under etiske forhold. Vi behandler vores dyr med respekt, og de får sund ernæring og opdrættes udendørs, fra de udklækkes. Label Rouge gør mig stolt vi er socialt anerkendt, og vores produkter har en fantastisk god smag. Label Rouge er klassificeret i top for sin smag af et forbrugerpanel. Endnu en god grund til at købe Label Rouge.

PASCAL, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSKYLLINGER (24)

Oplev andre opdrættere

  • CEDRIC, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FRILANDSKYLLINGER (14)

    Se opdræt
  • BENEDICTE, OPDRÆTTER AF LABEL ROUGE FJERKRÆ (64)

    Se opdræt
  • ARNAUD, Label Rouge-kyllingeopdrættere i Côte D'OR (21)

    Se opdræt

Se mere